Nordens største og mest innholdsrike guide
for deg som skal til London
Vi gjør det enkelt for deg slik at du kan nyte London!
James, 29 år
foto

Jeg ville anbefalt en full dag i Shoreditch. Spitafields Market og Brick Lane har de beste bruktbutikkene, og blant den beste maten du noen gang vil oppleve.

Les mer om hvordan du kan tilbringe en dag i Shoreditch.

Lesley, 26 år
foto
Jak's i Walton Street. Den intime og hjemmekoselige restauranten blir drevet av sjarmerende Italienere som byr på sunn og hjemmelagd mat i generøse porsjoner. De har i tillegg åpnet en bar under samme navn, med legendariske watermelon martinis.
Hugh, 52 år
foto

Borough Market, uten tvil. Matmarkedet representerer en fantastisk side av London som få turister får med seg. Utforsk de mange matbodene, fråts i noe som frister, og ta en øl på en nærliggende pub.

Les mer om hvordan du kan tilbringe en dag i South Bank og Borough market.

Karoline, 22 år
foto

Jeg ville anbefalt Columbia Road Flower Market. Hver søndag blir gatene transformert til en magisk oase med vakre og eksotiske vekster, og markedet passer perfekt å besøke i sammenheng med nærliggende Brick Lane og Spitafields Market.

Les mer om hvordan du kan tilbringe en dag i Shoreditch.

.
Peter, 45 år
foto

Den ultimate Londonopplevelsen starter med en fotballmatch i Chelsea, Stamford Bridge. Det er mye festligere og stemningsfullt enn mange tror – selv for de som ikke er fotballfans. En pubtur etter kampen er obligatorisk. På kveldstid bør du få med deg en musikal, teater eller hvilken som helst live opptreden i Covent Garden/ Soho, før du tar en matbit på en av områdets mange restauranter. En perfekt avrunding på kvelden er et besøk på Bar Italia Café i Soho. Det blir ikke mer London enn det.

Les mer om hvordan du kan tilbringe en dag i Soho.

her.
Emilie, 24 år
foto

For meg er det definitivt å gå langs kanalen 'Regent's canal' en dag med fint vær. Begynn i Little Venice, derifra kan du gå hele veien til Camden, forbi Regent's Park. Det er en fantastisk side av London som man sjelden ser ellers og du vil gå forbi både husbåter, store villaer, søte restauranter langt kanalkanten og parker.

Dylan, 26 år
foto
Jeg ville opplevd utelivet I Soho. Der er det en kul bar på hvert hjørne, I tillegg til flere kjente nattklubber. Jeg så blant annet Jay- Z på Studio Valbonne I Kingly Street for to uker siden
James, 32 år
foto
Jeg liker å sitte på Trafalgar Square med venner, mat fra en nærliggende kafe og en øl i hånda. Det er fascinerende å se hvordan livet utvikler seg utover kvelden.