Nordens største og mest innholdsrike guide
for deg som skal til London
Vi gjør det enkelt for deg slik at du kan nyte London!

Om LondonGuiden

LondonGuiden gjør det enkelt for deg. slik at du får en vellykket Londonferie.

Her finner du alt av:

Attraksjoner * Opplevelser * Overnatting * Puber * Restauranter * Service * Shopping, m.m.

LondonGuiden gir deg informasjon via tekst og linker til aktuelle feriemål, og du kan med noen få tastetrykk finne gode tilbud på hotell, flybilletter, fotballbilletter, bilutleie, Londonpass og alt annet du trenger for en vellykket ferie i London.

LondonGuiden er en ferieguide som inneholder detaljert informasjon om de feriemål i London som nordmenn i hovedsak besøker. Vi tar deg til hvert enkelt feriemål gjennom tekst, bilder og flere hunde linker med aktuell som er tilgjengelig på andre nettsteder, og du kan foreta din bestilling online.

Spørsmål og tips om London

Har du spørsmål eller ønsker tips om London kan du legge inn en post på FerieForum.no med dine spørsmål. Vi garanterer raskt svar!

Eiere

LondonGuiden eies og drives av:

AK Nettbureau AS
Org nr. NO 997104854
Epost til LondonGuiden: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansvar

LondonGuiden er en informasjonsguide for deg som reisende. All informasjon og alle opplysninger som er gjengitt på londonguidens sider er innsamlet og systematisert etter beskrivelser fra enkelte turist/informasjonskontor samt andre informasjonskilder. Sidens bilder har som kilde de respektive linkområder. LondonGuiden kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. LondonGuiden fraskriver seg ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og/eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene.

Personvern

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på londonguiden.no og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.

Annonsere

LondonGuiden er Norges største og best besøkte nettside om London. Vi tilbyr virksomheter en unik mulighet til å presentere sine tilbud og produkter innenfor ønskede kategorier med både bilde, lenke, tilbud og logo.

Samtlige presentasjoner er lenket direkte til annonsørenes egne nettsider slik at alle som besøker LondonGuiden.no på enkleste og raskest mulig måte kan innhente nødvendig informasjon, og foreta bestilling av sin Londonferie. Vi har sentrale og iøynefallende annonseplasseringer for å oppnå best mulig effekt, og størst mulig lønnsomhet for våre annonsører.

Kontakt oss for din bestilling!

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.