Nordens største og mest innholdsrike guide
for deg som skal til London
Vi gjør det enkelt for deg slik at du kan nyte London!

Hotell og overnatting i London

Leaderboard-BilligHotell-branding

Sammenlign priser på hotell i London!

I samarbeid med BilligHotell.no gir londonguiden.no deg enkleste og raskeste måte å sammenligne hoteller i London på!

Vi i LondonGuiden.no har også fått til en samarbeidsavtale med Booking.com som gjør at du kan bestille hotell i London til de laveste prisene på markedet. Ved å bestille via Booking.com betaler du aldri før du ankommer hotellet, og du kan avbestille hotellet gratis inntil 24 timer før ankomst hvis ikke annet er tydelig oppgitt i bestillingsprosessen. Et alternativ mange også velger er Hotels.com. Her kan du ofte finne rabatter og gode tilbud. Lengre ned på siden finner du informasjon om annen overnatting i London.

Til tross for at London har en av Europas høyeste hotellpriser er det fortsatt mulig å finne tak over hodet uten å bruke alt for mange pund. Som i alle andre byer henger pris nøye sammen med standard, beliggenhet og ikke minst sesong, så du bør vurdere hvor viktig standarden er for deg før du bestiller. Du kan også finne nyttige lenker til hosteller, vandrerhjem, campingplasser og mer på denne siden.

Anbefalte hoteller i London

Vi i LondonGuiden.no har plukket ut anbefalte hotell i hver av kategoriene veldig billigbillig, mellomklasse, kvalitetshotell og luksushotell i London. Det finnes over tusen hoteller i London du kan velge mellom, men de utvalgte hotellene nedenfor skiller seg positivt ut med tanke på beliggenhet, valuta for pengene og fasiliteter. Husk at de aller billigste hotellene i London holder nokså lav standard og at du bør opp på en viss pris før du får det vi er vant med fra norske hoteller.

Anbefalt kvalitetshotell i London

base2stay Kensington ***

base-to-stay-kensington-london

Base2stay hotell i Kensington i vest-London ligger flott til i et hyggelig nabolag, ikke langt fra Earl's Court undergrunnstasjon. Hotellet er nokså nyoppusset og fremstår som lyst, rent og flott innredet. Sengene er også gode.

Vær oppmerksom på at frokost ikke er inkludert i prisen på dette hotellet, men en del rom har kjøkken slik at du kan lage deg frokost selv. Du kan også bestille en "breakfast basket" for ca. 50 kr, men det finnes også en del gode og billige kafeer i nærheten som du kan kjøpe frokost hos.

Prisene ligger på mellom 800 og 1500 kr pr. natt for et dobbeltrom.

 

Anbefalt mellomklassehotell i London

Arosfa Hotel London **

arosfa-hotell-london-anbefalt-mellomklassehotell-london

Arosfa er et mellomklassehotell i London som holder høy standard til å være et tostjerners hotell. De fleste som har bodd på dette hotellet vil nok være enige om at du får mye for pengene. Hotellet ligger i området Soho sentralt i London, ikke langt fra Oxford street. For deg som er glad i shopping er beliggenheten ideell.

Frokosten er god og hotellet fremstår generelt som rent og pent. Dette er et familiedrevet hotell hvor servicen er veldig god.

Prisene ligger på 600 - 1200 kr pr. natt for et dobbeltrom.

 

Anbefalt luksushotell i London

Hotel 41 London *****

41-hotell-london-anbefalt-dyrt-hotell

Hotel 41 London er et luksushotell som ligger i nærheten av Buckingham palace og dets omkringliggende hager i sentral-London. Dette er et femstjerners hotell som har alt du kan forvente av et hotell i denne prisklassen. Du må regne med å betale mellom 2500 og 3000 kr for et dobbeltrom pr. natt, men de aller fleste som velger å koste på seg dette angrer ikke. Rommene er store og luksuriøse og badene er flottere enn hos de fleste andre hoteller.

Servicen er utmerket, med hjelpsomme og oppmerksomme ansatte.

 

 

Anbefalt billig hotell i London

Citystay Hotel London **

city-stay-hotel-london-anbefalt-billig-hotell-london

Citystay Hotell er et billig hotell i London som passer godt hvis du er ute etter rimelig overnatting. Citystay ligger litt øst for selve bykjernen i London, men både buss og undergrunn (Bow Road) tar deg raskt til London sentrum. Rommene har egne bad og hotellet tilbyr lag-det-selv-frokost i et kjøkken med basisvarer inkludert.

Bow Road går fordi hotellet og kan virke sjenerende hvis du har rom ut mot veien.

Prisene ligger på mellom 500 - 600 kr for et dobbeltrom pr. natt

 

Verdt å vite om hoteller i London

Èn- og tostjerners hoteller holder ofte en meget enkel standard. Felles for de fleste hotellrom i London er at de er små. Er du ute etter å gjøre et priskupp på overnatting, bør du være villig til å bo enkelt og litt i utkanten av sentrumskjernen, og heller forflytte deg rundt i byen for å få de opplevelsene du ønsker. For å få en standard slik du er vant med fra norske hoteller bør du velge et hotell med fire stjerner eller mer.

Oversikt over Hotell og Overnatting i London

Nedenfor finner du et stort utvalg av overnattingslenker i alle prisklasser og alle standarder.

Innhold

Camping i London

Camping i London  UK Parks Camping i London

Hostell i London

Hotell i London rangert etter pris

Hotell i London rangert etter popularitet

Hotell i London listet etter stjerner

Hotell nær Attraksjoner i London

Hotell nær Flyplasser i London

Hotell nær Teatre i London

KFUK-Hjemmet i London

KFUK-Hjemmet - 52 Holland Park (T-banen til: Holland Park). KFUK-hjemmet er et rimelig sted å bo for en weekend eller under studieoppholdet. Prisene er rimelige og etter fire ukers opphold reduseres romleien. Stedet har 50 sengeplasser og har en nydelig hage for gjestene. Her kan man snakke norsk og spise norsk mat. Hjemmet arrangerer utstillinger, ekskursjoner og temakvelder. Norske kvinner i alle aldrer, menn under 30 år, samt norske familier og ektepar er velkommen her.

Hotell i London - inndelt etter områder

I samarbeid med BilligHotell.no gir vi deg en oversikt over hoteller i nærheten av populære overnattingssteder i London. Du vil få rangert hotellene etter avstand fra ditt valgte område, men du kan enkelt rangere etter andre kriterier eller velge andre områder på BilligHotell.no. Prisene du får ved å bestille hotell i London på BilligHotell.no er gode fordi denne siden sammenlikner priser mellom flere søkemotorer og hotellkjeder automatisk.

Billige Hoteller i London

Du kan finne mange hotellrom i London for en billig penge. Husk imidlertid at du som regel får det du betaler for, så hvis du er nøye på hotellstandarden bør du velge dyrere hoteller.

Hoteller i London - Middels prisklasse

Luksushoteller i London