Nordens største og mest innholdsrike guide
for deg som skal til London
Vi gjør det enkelt for deg slik at du kan nyte London!

Gruppereise til London

london-gruppereise-england

Skal du ut og reise med hele slekten eller en gruppe på minst 10 personer vil det kunne lønne seg å bestille en gruppereise. Din Londontur kan skreddersys ut i fra hva du ønsker å gjøre og hvor stort budsjett dere setter opp pr. person. Det er viktig at du gir mest mulig informasjon når du fyller ut skjemaet slik at du kan motta et tilbud som er så nært opp mot det du ønsker som mulig.

Informasjon

  •  En gruppereise kan skreddersys etter dine ønsker. I tillegg til lave priser på hotell og fly, kan vi ordne transport til og fra flyplassen, sightseeing med profesjonelle guider, måltider, konferanse-lokaler og underholdningsbilletter.Du kan også få tips om severdigheter, spennende utflykter og de beste restaurantene og utestedene.
  • Prisforslaget hentes ut fra hotellet om samarbeidspartnere så fort du har sendt inn forespørselen. Jo mer fleksible dere er på avreise og hjemreisedatoer, jo billigere reise vil du antakeligvis få. Oppgi gjerne alternative reisetidspunkter hvis dere har muligheten til dette. Prisforslagene vil variere ut i fra størrelsen på gruppen, sesong og hva dere ønsker å være med på av aktiviteter.
  • Dere får svar innen 48 timer etter at skjemaet er sendt. Dere vil så få en viss tid før dere kan bestemme dere, men fordi det ikke er lett å holde på flybilletter og hoteller særlig lenge uten at reservasjonene bekreftes, ber vi om svar innen noen få dager. Ofte vil dere få aller beste pris ved rask tilbakemelding.

gruppereise-london

Logo Reisefeber