Nordens største og mest innholdsrike guide
for deg som skal til London
Vi gjør det enkelt for deg slik at du kan nyte London!

Fotballbilletter i London

Premier League Fotballbilletter i London

fotballbilletter-arsenal-tottenham-chelsea-fulham-west-ham-london

Det finnes en mengde aktører som selger fotballbilletter til kamper London. De beste kampene er alltid de dyreste, mens du kan finne meget rimelige billetter til kamper lengre ned i divisjonene. For deg som har et favorittlag er det gitt på forhånd hvilke billetter du er ute etter, men hvis du bare er ute etter atmosfæren på kampene i England kan du like gjerne kjøpe en billig billett til en kamp litt ned i divisjonene. Stemningen her er ofte minst like god som på de store arenaene.

Uansett bør du sørge for å ha bestilt billetter før du ankommer arenaen. Du kan være heldig å få kjøpt billetter på svartebørsen på arenaen, men her er prisene svært høye og du risikerer i tillegg å bli stående igjen utenfor arenaen fordi du har kjøpt en falsk billett fra en svindler. De fleste billettfirmaene kan sørge for at fotballbillettene blir sendt hjem eller til hotellet du bor på i god tid før kampen slik at du slipper å stresse med å hente billetten i folkemengden utenfor stadion.

Bestill billige billetter til fotballkamper i London

Vi har undersøkt markedet og funnet ut at 365SportEvents er blant de billigste selskapene som selger fotballbilletter i London. Dette selskapet leverer billettene til hotellet du bor på dagen før kamp. De kan også levere til privatadresser i London hvis du ikke overnatter på hotell. Du kan også undersøke supporterklubbene og hjemmesidene til de forskjellige lagene. Du bør også undersøke billetter fra Ticketservice og AlwaysFootball.no

365sportEvents

Hva skjer de neste 60 dager i London?

Sortert etter fotballklubber

Arsenal (365SportsEvents) Arsenal (AlwaysFootball.no)
Chelsea (365SportsEvents) Chelsea (AlwaysFootball.no)

Fulham (365 SportsEvents)

Crystal Palace (AlwaysFootball.no)
Tottenham (365 SportsEvents) Tottenham (AlwaysFootball.no)
West Ham (365 SportsEvents) West Ham (AlwaysFootball.no)

 

Nyttig

Terminliste for Premier League 2014/2015

Bestill billige fotballbilletter i Premier League via LondonGuiden.no

Fotballbilletter London