Nordens største og mest innholdsrike guide
for deg som skal til London
Vi gjør det enkelt for deg slik at du kan nyte London!

Bryllup i London

Bryllupsplaner og ønsker å feire i London?

rose

Har dere planer om å feire den store dagen i London? London er det perfekte valg for en slik anledning. Nedenfor på denne siden finner dere mange lenker til alle de som ønsker å tilby sine tjenester slik at dere får en finest mulig opplevelse på den store dagen. På de enkelte sidene finnes også lenker videre til eksempel florister, cateringfirma, limmotransport, gullsmed og brudekjolebutikker.

Nyttige bryllupslenker

Seremonisteder

london-gifte-bryllup-seremoni-mottakelse-feire

Du finner mange fine steder å arrangere bryllup i London. Du kan velge mellom over 300 steder i London på WeddingVenues.com. Du finner alt fra små, intime vertshus til store slott på denne siden.

 

 

London Eye

BA-Eye

Et av Londons store kjennemerker - London Eye - tilbyr sine tjenester for de som ønsker å gifte seg i verdensmetropolen. Her kan sermonien foregå i en leid del av det kjente hjulet, 140 meter over Londons travle gater. Festplassen har plass til tyve personer, og den kan dekoreres etter eget ønske til den spesielle anledningen.

St. Pauls Katedral

St-Pauls

Det er anledning til å kunne gjennomføre bryllupsermonien i ærværdige St. Pauls Cathedral. Eneste, og kanskje den største hindringen er at enten brud, brudgom eller en av deres foreldre må ha status som medlem av The Order of the British Empire eller The order of St. Michael and St. George. For ytterligere informasjon se på katedralens nettside.

 

 

Weddings FC

chelseabryllup

Noen fotballfrelste ønsker å gjennomføre den store på en ekte engelsk fotballarena. Mulighetene er tilstede hos flere londonklubber. (Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham og Fulham.) Du finner informasjon om dette på hjemmesidene til Weddings FC.

 

 

Queen Mary

logo

Dersom du ønsker noe spesielt kan du feire bryllup på selveste Queen Mary. Dette fantastiske skipet som ligger godt fortøyd ved kaiområdet i Waterloo og kan tilby en unik opplevelse for den store dagen.

Gay Weddings

1gay_wedding_rec
bryllupslimmo

 

 

Transport

Det finnes mange muligheter for transport til og fra bryllupet i London. Det finnes virksomheter som tilbyr transport med både bil, buss og limousine. Du kan lese mer på disse lenkene: Confidence Bus * Hire Limos

Fotografer

brudefoto

Et bryllup uten mange og fine bilder gir få minner, og det er viktig å få tatt disse i det rette miljø, og med en proff fotograf. Finn en fotograf.

 

 

Butikker

I London finnes det mange muligheter for både kjøp og leie av brudeutstyr for han og henne. Mer imformasjon finner du på disse lenkene: Gary Anderson * Moss Bros Group * The Weddingshop

Blomster

blomsterbukett-22

Dersom du engasjerer en bryllupsagent som tar seg av alle detaljene for den store dagen, så ordner denne selvfølgelig også blomster. Det kan likevel være greit å undersøke litt på egen hånd, og nedenfor finner du lenker til noen av byens kjente blomsterdekoratører og blomsterforhandlere. Kenneth Turner * Paula Pryke Flower's * Serenata Flower's

Andre nyttige lenker